29 octombrie

Expozitie in China 2018

Vă invităm sa vizitati expoziția din China 2018 Săptămâna viitoare vă așteptăm cu drag în CHINA , GUANGZHOU! Vă invităm la degustarea vinurilor de la ALIANTA-VIN la expoziția de vinuri INTERWINE 2018 din Guangzhou, CHINA IMPORT & EXPORT FAIR COMPLEX PAZHOU, GUANGZHOU, hala 9.3, stand nr. 09C05R. Va invităm cu drag pe toți la standul nostru de la 10.00 la 18.00, în perioada 9-11 noiembrie 2018! Așteptăm cu nerăbdare întâlnirea dumneavoastra!
   
   
6 octombrie

Ziua vinului 2018

Ziua Vinului 2018 Vinul moldovenesc- este un produs de înaltă calitate, creat cu dragostea a mii de oameni care lucrează în industria vinicolă. Aceasta este, în primul rând, sărbătoarea lor. Și a devenit o bună tradiție ca, în primul weekend al lunii octombrie, specialiștii Alianta-Vin sărbătoresc cu multă bucurie Ziua Națională a Vinului din centrul Chișinăului împreună cu colegii din industria vinicolă. Va invitam cu drag la standul nostru!
   
   
19 august

CONCURS

CONCURSUL DE VARA " CHISINAUL VECHI" E cald afara 😰 Astepti cu nerabdare sarbatorile ? Doresti sa te relaxezi si sa servesti un pocal de spumant? In cinstea sarbatorile nationale Alianta-Vin pune in joc 3 sticle de spumant Chisinaul Vechi. Conditiile de participare: 1. Like la pagina de pe facebook #AliantaVin# 2. Share la publicarea concursului 3. In comentarie indică 3 persoane cu care ai dori să împarti victoria. Concursul va dura între 16 și 24 august.Pe 24 august va fi ales câștigător la intimplare . MULTA BAFTA!
   
   
25 iunie

Portugal Wine Trophy 2018

Aplauze 👏Alianta-Vin, a câștigat medalii de argint la concursul Wine Trophy desfasurat in Portugalia, pentru un cupaj excelent, creat de Alianta-Vin pentru cunoscătorii adevărați ai vinului, Merlot-Cabernet Sauvignon-Saperavi🍷, precum și pentru un vin spumant fermecat Chisinaul Vechi Brut, roada anului 2016 🥂
   
   
12 aprilie

Verinisajul Vinului 2018 "Primavara, Primavara mi-amintesti a cita oara....!

De ani de zile compania noastra participa la cel mai frumos festival de primavara Vernisajul Vinului Primavara ,Primavara mi-amintesti a cita oara…! Anul acesta compania noastra vine sa va uimeasca cu cele mai noi vinuri si cele mai fine gusturi, cu o aroma impecabila a vinurilor AV Blend.
   
   
10 aprilie

Prowein 2018 Dusseldorf (Germania)

Producătorii de vinuri din R. Moldova au participat la un stand colectiv la cea mai mare și mai importantă expoziție din lume a vinului ProWein` 2018, care a avut loc în perioada 18-20 martie în Dusseldorf (Germania). Sub marca națională Wine of Moldova, un număr record de întreprinderi s-au alăturat - 39 (în 2017 - 35 de companii), care au reprezentat 234 tipuri de produse. Compania "Alianta-Vin" a prezentat la expoziție o nouă serie de vinuri mixte "AV Blend", care a fost acceptată cu succes de potențialii cumpărători. Combinații îndrăznețe ale ambelor soiuri europene și cele autohtone moldovenești, surprinse de prospețime și nuanțe neobișnuite de gust.
   
   
28 februarie

BLACK SEE REGION WINES & SPIRITS CONTEST 2018

BLACK SEE REGION WINES & SPIRITS CONTEST 2018 În mod tradițional, compania Alianta-Vin participă in fiecare an la concursul de degustare internațională "BLACK SEE REGION WINES & SPIRITS CONTEST" 2018, care s-a desfășurat la Chișinău în cadrul expoziției ExpoVin Moldova 2018. În acest an suntem mândri să va prezentăm prima medalie " MEDALIA DE ARGINT " primit la "BLACK SEE REGION WINES& CONTEST SPIRITS 2018. Câștigătorul - este un vin uimitor amestec "Chișinăul Vechi Chardonnay-Riesling" din 2016. Felicitări vinificatorilor și mult succes!
   
   
8 decembrie

Drink Local Champagne Party

Dragi prieteni! De 3 ani consecutiv compania Alianta-Vin participa la degustare în orb a vinurilor spumante autohtone. Ieri seara in clubul The Secret , Alianta-Vin impreuna cu Madein.md si cu ceilalti colegi a petrecut o seara perfecta. Invitatii au avut posibilitatea sa-si aleaga vinul spumant preferat.🍷
   
   
8 decembrie

Participarea la tirgului de Craciun impreuna cu Ambasada Republicii Moldova în Lituania

Pe data de 02 decembrie 2017, colectivul Ambasadei Republicii Moldova în Republica Lituania, a participat la ediția jubiliară a Târgului Internațional de Crăciun, desfășurat la Vilnius. Târgul Internațional este organizat de către Asociația Internațională a Femeilor de la Vilnius. Târgul de Crăciun, care s-a aflat în acest an la ediția a 15-a, a fost deschis oficial de către dna Alma Adamkiene, care este Ambasador de onoare al acestui târg (soția ex-președintelui Valdas Adamkus) și de dna Silvija Skvernele, soția premierului Lituaniei S.Skvernelis. La iarmaroc cu standuri separate au luat parte peste 30 de misiuni diplomatice, precum și mai multe școli internaționale din or. Vilnius. Ambasada Republicii Moldova, de asemenea, a participat cu un stand de țară, fiind expuse spre vânzare produse autohtone – sucuri, ciocolată, vinuri. De asemenea, au fost prezentate tablouri hand made a unei pictorițe din diasporă. Standul național a fost vizitat de mai mulți locuitori și oaspeți ai orașului, reprezentanți ai altor misiuni diplomatice. De rând cu alte misiuni diplomatice, Ambasada Republicii Moldova, a contribuit cu fondurile colectate pe durata Târgului la susținerea diferitor proiecte în domeniul educațional, a organizațiilor de copii din Lituania, precum și a mai multor case pentru oamenii în etate. Echipa Ambasadei dorește să aducă sincere mulțumiri tuturor organizațiilor și companiilor care au oferit produsele sale pentru a fi expuse la Târgul de Crăciun 2017 - Moldova Fruct, Wine of Moldova, Alianța Vin, companiei Rifero, Orhei Vit, Cricova, Chateu Vartely, grație căror a fost posibilă realizarea acestui proiect de caritate. De asemenea, aducem mulțumiri Consului onorific al Republicii Moldova la Marijampole, Martinas Urbaitis, pentru sprijinul financiar acordat în organizarea standului moldovenesc pentru Târg.
   
   
18 octombrie

Good Wine 2017

GoodWine este cel mai important eveniment dedicat culturii vinului din Romania! Alianta Vin are ocazia de a participa la acest evinement , vine cu o parte din vinurile din colectia sa, cu sticle exclusive! Week-endul 3-5 Noiembrie va face ca subiectul principal de discutie al tuturor sa fie vinul, iar Bucurestiul va deveni si Capitala Vinului din Romania!
   
   
11 octombrie

Ziua Nationala a Vinului 2017

Ziua Națională a Vinului, cea mai mare sărbătoare a tradițiilor, ajunsă la cea de-a 16-a ediție, sa desfășurat în acest an pe 7-8 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale. Timp de doua zile oaspetii capitalei au avut posibilitatea sa deguste cele mai bune vinuri.
   
   
3 octombrie

Alianta-Vin impreuna cu Mobel Land

Multi dintre noi prefera sa petreaca timpul vesel, fie la o petrecere cu prietenii, rudele sau colegii, Toate, însa, au o caracteristica comuna – Blue Moscato – pentru ca e prietenul a celor mai speciale momente! Pe 29.09.2017 IM “Alianta-Vin” SRL a petrecut o seara perfecta impreuna cu “Mobel Land “” la evenimentul “Grande Opening ”. Într-o atmosfera relaxanta si rafinata, oaspetii au avut posibilitatea de a savura gustul si aroma Bauturii slabalcoolice “Blue Moscato” .
   
   
5 septembrie

Medalia de aur din Coreea de Sud - Asia Wine Trophy 2017

Medalia de aur din Coreea de Sud - Asia Wine Trophy 2017 Un premiu de prestigiu al medaliei de aur a fost acordat companiei Alianta-Vin pentru vinul magnific Casa Veche Saperavi 2016 la cel mai mare concurs internațional de vin din Coreea de Sud - Asia Wine Trophy 2017 Felicitări pentru personalul Alianta-Vin și vă doresc succes in continuarie!
   
   
4 iulie

Medalia de aur vinul spumant Chisinaul Vechi Brut 2015

MEDALIE DE AUR a primit vinul spumant Chisinaul Vechi Brut 2015 producator "Alianta-Vin “ SRL la concursul internațională de vinuri „OENOFORUM 2017“ în Republica Cehă. Concursul la cele mai bune vinuri a avut loc în Slavkov. Deja 11- an finalizeaza cu succes OIV în Republica Cehă, organizata de Uniunea Producătorilor de vinuri din Republica Cehă, în cooperare cu Uniunea Oenologov Republica Cehă, Fondul de vinuri din Republica Cehă și Centrul Național al Viei. 541 probe de 8 țări au participat la concurs și premiile au fost acordate 18 din cele mai bune vinuri. Rezultatele sunt prezentate pe site-ul oficial al concursului: http://www.oenoforum.cz/…/047393678398bc9cd96b08a654e326e0.…
   
   
13 iunie

Argint din Portugalia: Portugal Wine Trophy 2017

Felicitări pentru personalul companiei „Alianța-Vin“ și partenerii săi cu o altă victorie în competiția internațională a vinului „Portugalia Wine Trophy 2017“. Vinul „Saperavi“ din seria „Casa Veche“ 2016 anul roadei a câștigat medalia de argint! URAAA
   
   
12 aprilie

Vernisajul Vinului 2017

Mult așteptatul eveniment „Vernisajul Vinului” vine să servească pasionaților și amatorilor de vinuri selecte noutăți proaspete în domeniu – cele mai apreciate vinuri de sezon, noi și de colecție. Ediția a XII-a, cu genericul „Vernisaj în vals de primăvară”, va avea loc pe 27 aprilie, ora 18.00, la „Capitoles Park”. Noi compania Alianta-Vin va invita la degustarea vinurilor si vinurile spumante!
   
   
26 martie

Cu dragoste la Dusseldorf.

Săptămâna trecută sa încheiat expoziția anuala internațională de vinuri „ProWein 2017“ în Dusseldorf, Germania. La acest eveniment important în lumea vinului provin amatorii de vinuri, producători și comercianți din întreaga lume. În mod tradițional, acesta a participat compania «Alianța-Vin » pe un singur stand național «Wine of Moldova». Punctul de vedere generală a vizitatorilor expoziției de a degusta vinuri din Moldova, vinificatorii noștri au ajuns la un nivel mai ridicat de calitate.  Pe măsură ce piețele europene, precum și cumpărători din SUA, China și Japonia, au un interes tot în vinurile din Moldova în ansamblul său, și la producția de «Alianța-Vin » în particular. Cele mai bune vinuri din recolta 2016 «Alianța-Vin» au fost prezentate la Chief Technology Officer, Vladimir Miron. Speram ca acest feedback pozitiv și întâlniri în timpul expoziției va duce la dezvoltarea cu succes a cooperării și extinderea piețelor companiei.
   
   
20 martie

BLACK SEA REGION WINES&SPIRITS CONTEST 2017

Alianta-Vin - participant al concursului internațional de degustare BLACK SEA REGION WINES&SPIRITS CONTEST 2017 la Chișinău #ExpoVinMoldova 2017. Culoarea impresionantă, gustul unic și vinuri excepționale de calitate, precum și designul lor elegant - toate acestea sunt încorporate în produse # Alianța-Vin, create de vinificatori cu experiență. Pentru cei care sunt la zi, pentru un public sofisticat, compania a creat o colecție unică de vinuri fine, uscate și semi-uscate, dulce și semi-dulce, lichior și spumante. Păstrarea tradiţiilor legate de vinificaţia din regiunea bazinului Mării Negre, susţinerea producerii, promovarea vinului – sunt sarcinile principale ale Concursului internaţional de degustare a vinului şi băuturilor alcoolice BLACK SEA REGION’ 2017, Chisinau, Moldova. Concursul se va desfăşură sub patronajul Organizaţiei Internaţionale a Viei şi Vinului (O.I.V.). EXPOVIN MOLDOVA’ 2017 – expoziţie specializată, ce cuprinde toate sectoarele contemporane ale vinificaţiei şi industriei vinicole. Prezenţa pe o singură platformă a producătorilor de vinuri şi a companiilor din domeniul utilajelor şi materialelor pentru industria vinicolă şi vinificaţie reprezintă garanţia unor contacte eficiente, vînzări şi promovare pentru toţi participanţii.
   
   
9 februarie

Degustarea inchisa a vinurile spumante madein.md

Degustarea inchisa a vinurile spumante madein.md
   
   
29 noiembrie

GoodWine 2016 Romania

Un nou festival de vinuri a avut loc in centru expoziţional Romexpo de la Bucureşti, în perioada 25-27 noiembrie 2016 “GOODWINE” editia 18 . Compania Alianta-Vin a prezentat portofoliul său bogat de vinuri. Tot odata viztatorii au avut posibilitatea sa guste vinurile si vinurile spumante.
   
   
8 noiembrie

Ziua Vinurilor moldovenesti

Ziua Vinurilor Moldovenești va avea loc 18 noiembrie 2016 în Portugalia! Vinurile Alianta-Vin vor fi prezentate de Simion Croitoru la acest eveniment! Succes!
   
   
23 septembrie

Alianta-Vin impreuna cu Mobel Land

Mulți dintre noi preferă să petreacă timpul vesel, fie la o petrecere cu prietenii, rudele sau colegii, Toate, însă, au o caracteristică comună – Chisinaul Vechi – pentru că e prietenul a celor mai speciale momente! Pe 23.09.2016 IM “Alianta-Vin” SRL a petrecut o seara frumoasa impreuna cu “Mobel Land “” la evenimentul “O calatorie in Italia”. Într-o atmosferă relaxantă şi rafinată, oaspetii au avut posibilitatea de a savura gustul si aroma vinurilor si vinuri spumante “Chisinaul Vechi”.
   
   
23 septembrie

Ziua Nationala a Vinului 2016

IM “Alianţa-Vin” SRL are deosebită plăcere de a vă invita să luaţi parte la degustarea vinurilor din recolta nouă la sărbătoarea „Ziua Naţională a Vinului - 2016”, care va avea loc la data de 1 şi 2 octombrie 2016 în Piaţa Marii Adunări Naţionale din oraşul Chişinău. /
   
   
16 iunie

Medalia de aur la concursul international IWCB 2016

Uraaa intilnim cistigatorul ! KAHOR Pastoral 2014- Medalia de aur IWCB 2016(Romania)
   
   
15 iunie

Parada medaliilor " Alianța-Vin" continuă!

Parada medaliilor " Alianța-Vin" continuă! La Sofia (Bulgaria), în luna mai, a fost concursul internațional de vinuri " Concursul Internațional Balcanii Vin 2016". http://www.balkanswine.eu/en/pages/Competition/Results_2016/ Toate cele 3 vinuri prezentate de “Alianta-Vin” la concurs internațional, au primit medalii de argint și de bronz: Muscat Alianta, Muscat Collection 2015 -MEDALIE DE ARGINT Chisinaul Vechi Cabernet-Sauvignon 2014- MEDALIE DE BRONZ Casa Veche Kagor Pastorală 2014, - MEDALIE DE BRONZ Felicităm colegii noștri, parteneri și prieteni “Alianța-Vin!
   
   
13 iunie

Atentie Atentie Premii mari!!

Doua vinuri fabricate de compania “Alianta-Vin “ la concursul internațional de vinuri PORTUGALIA VINURI TROPHY 2016, au primit medalia de aur si medalia de argint! URAAA Vinurile câștigătoare: Kagor pastoral 2014, Casa Veche - MEDALIE DE AUR Chisinaul Vechi Muscat , vintage 2015 - medalie de argint Rezultatele individuale ale concursului pot fi găsite aici: http://www.dwm.de/ergebnisse/portugal-wine-trophy/2016-mai/ Aceste vinuri vor participa la concursul ASIA DE VIN TROPHY 2016, care va avea loc in aceasta toamna. Mult succes "Alianta-Vin" !!!
   
   
12 aprilie

Reducere de Pasti

Ce-ar fi masa de Paste fara un pahar de vin care sa complimenteze mancarea si sa antreneze simturile. Alianta Vin” SRL ne bucura de sarbatori in perioada de 25 aprilie-10 mai 2016 in reteau Green Hiils si Plaza reduceri grandioase la vinul in vrac.
   
   
1 aprilie

Reducere

Compania "Alianta-Vin " SRL continua sa uimeasca pe toti... In perioada de 01.04-16.04.2016 in reteau supermarketele NR.1 reduceri grandioase la vinuri spumante Chisinaul Vechi! Va astept cu mare drag.
   
   
18 martie

13-15 Martie, participarea companiei la expozitie Internationala PROWEIN 2016 Germania, Dusseldorf

I.M. “Alianta-Vin "SRL continue participarea la Expozitii Internationale de vinuri si bauturi spirtoase. Participarea companiei in cadrul expozitiei Internationale Anuale de Vinuri PROWEIN 2016 in Germania, este considerat un evenimentul special. Expozitia a avut loc la data de 13-16 martie in Duesseldorf, unde s-a adunat un numar mare de amatori de vinuri din toata lumea. Alianta-Vin a prezentat colecția exclusivă de vinuri, printre altele si 30 de producători de vin la standul comun “Wine of Moldova”.Compania a prezentat vizitatorilor o game de vinuri demidulci, demiseci si seci , atit in ambalaj standard cit si in sticle exclusive. Participarea la expozitia Prowein, in mod principal, ajuta la stabilirea noilor contacte cu companiile internationale, de a face cunostinta cu tehnologiile de producere ale producatorilor de vinuri din strainatate, precum de a analiza si de a folosi in continuare metodele progresive moderne de marketing.
   
   
8 februarie

Degustatie 12 si 13 februarie

Iata ne-am intors din nou! Pe 12 si 13 februarie 2016 in magazinul Fidesco Decebal 23 se petrece o alta degustare la vinuri spumante Chisinaul Vechi! Dragi prieteni va asteptam cu mare drag! Vin-o si savureaza placerea alaturi de noi!
   
   
8 februarie

Ziua indragostitilor 14 februarie

Dragi prieteni! Pe 14 februarie Ziua indragostitilor in centru comercial Jumbo de la ora 14:00 se va petrece degustarea si vinzare la vinuri spumante Chisinaul Vechi. Va asteptam cu mare drag!
   
   
25 decembrie

25.12.2015 Degustare in centrul comercial Jumbo Chisinaul Vechi

Dragi prieteni! In cea mai frumoasa zi din luna decembrie compania IM"Alianta-Vin" SRL Va felicita cu Craciunul si va invita la degustarea vinului spumant Chisinaul Vechi. Degustarea se va petrece in centrul comercial Jumbo la etajul 4, pe data de 25.12.2015 Craciun Fericit!
   
   
17 decembrie

Degustare in magazinele Green Hills si Velmart

Dragi prieteni suntem bucurosi sa va anuntam ca degustarile noastre nu se termina doar aici, in perioada 17.12.15-19.12.2015 in magazinele Green Hills si Velmart se petrece degustarea la vinul spumant Chisinaul Vechi! Vino si savureaza placerea impreuna cu vinul spumant Chisinaul Vechi!
   
   
3 decembrie

03.12.2015 Degustare in reteaua magazinelor Fidesco Chisinaul Vechi

Dragi prieteni perioada 03.12.15-05.12.2015 in magazinele Fidesco ( Mircea cel Batrin 6 si Hincesti 20 ) se petrece degustarea la vinul spumant Chisinaul Vechi! Vino si savureaza placerea impreuna cu vinul spumant Chisinaul Vechi!
   
   
20 noiembrie

10-13 Noiembrie 2015 "Expoziție Internațională Specializată a producătorilor de vinuri și băuturi sp

În 2015, din 10-13 noiembrie, IM "Alianța-Vin" SRL a participat la "Expoziție Internațională Specializată a producătorilor de vinuri și băuturi spirtoase." Expoziția a avut loc la Minsk, Belarus. Compania a introdus oaspeților o serie de vinuri seci, demidulci, licoroase și băuturi aromatizate Glintwein, atât în sticle standarde cit și in cele exclusive. IM "Alianța-Vin" SRL a fost acordata o diploma "Pentru promovarea activă a productiei întreprinderii pe piața din Belarus".
   
   
27 octombrie

Show must go on

Pe 27.10.2015 IM “Alianta-Vin” SRL a petrecut o seara frumoasa impreuna cu Revista “Nunta by Aura” la evenimentul “Show must go on”. Într-o atmosferă relaxantă şi rafinată, oaspetii au avut posibilitatea de a savura gustul si aroma vinurilor si vinuri spumante “Chisinaul Vechi”. Tot odata IM “Alianta-Vin” SRL a oferit cadouri cistigatorilor la tombola.
   
   
10 octombrie

Festivalul Sampanie si Ciocolata

IM "Alianta-Vin" SRL pe data de 10-11 octombrie, al II-lea an consecutiv, a participat la Festivalul Sampanie si Ciocolata. Anul acesta, IM "Alianta-Vin" le-a pregatit oaspetilor o expozitie cu vinzari, degustari si multe, multe cadouri!
   
   
18 septembrie

Uriage

IM "Alianta-Vin" SRL continua sa uimeasca pe toti cu gustul si cu aroma vinurile! Pe data de 17.09.2015 compania noastra a fost partenerii principali la IM “Miltonia Pharma” SRL prezentarea noului produs Uriage. Unde s-a petrecut in hotelul "Berd's"
   
   
8 septembrie

Expo Milano 2015

Dragi oaspeti, va invitam sa vizitati expozitia internationala din Milano Expo 2015 Italia unde puteti savura vinuri selecte ale companiei I.M. “Alianta Vin “ SRL. Aceasta expozitie a fost vizitata deja de 7 milioane de visitori. “Foarte sofisticat si iscusit este organizarea, Felicitari! Dispuneti de un vin select“ in asa mod au caracterizat publicul italian bucataria cit si vinurile moldovenesti in perioada Zilelor ale Moldovei care au avut loc la Expo Milano 2015.
   
   
10 iunie

23-24 mai Grand Prix Vinex 2015, Brno

Dragi prieteni! Inca o medalie de argint la concursul vinului GRAND PRIX VINEX 2015 (Brno, Republica Ceha) in pusculita companiei "Alianta-Vin"! Faceti cunostinta cu castigatorul - KAGOR Pastoral Sollus!
   
   
4 iunie

21-24 mai International Wine Contest Bucharest 2015

IM "Alianta-Vin" SRL are o mare placere de a impartasi cu Dumneavoastra o veste minunata. Anul acesta pe data de 21-24 mai la "International Wine Contest Bucharest 2015", compania Alianta-Vin a fost distinsa cu doua medalii de aur si cu doua medalii de argint. Aurul a fost acordat vinului sec matur de calitate rosu Merlot, anul 2011, seria "Chisinaul Vechi" si medaliatului multiplu - vin special de dert rosu Kagor, anul 2013. Argintul a fost acordat vinului sec matur de calitate rosu Cabernet, anul 2011, seria "Chisinaul Vechi" si vinului special demidulce rosu Kagor Modern, anul 2014.
   
   
1 iunie

O bucata de Vara special pentru tine!!!

Vara fierbinte vine cu Alianta-Vin! Pentru aceasta perioada extrem de calda a anului, compania Alianta-Vin a creat o noua linie racoritoare de bauturi de vin aromatizate rosii "WANT" cu diferite arome de fructe: Rodie, Harbuz, Capsuna, Visina, Portocala.
   
   
17 martie

Prowein 2015

Pe data de 15-17 martie 2015 IM "Alianţa-Vin" SRL participa la expoziţie internaţională de vinuri PROWEIN 2015.
   
   
21 noiembrie

"Alianta-Vin" cucereste piata din China

IM "Alianta-Vin" SRL continue sa atraga pietele noi. Compania a luat parte la Expozitie Internationala ProWine China, Shanghai pe data de 12-14 noiembrie 2014, la standul comun organizat de "Wine of Moldova".
   
   
28 octombrie

"Alianta-Vin" la Vernisajul Vinului in Polonia

IM "Alianta-Vin" SRL a luat parte la prezentarea vinurilor moldovenesti la Vernisajul Vinului din Polonia pe data de 28 octombrie 2014.
   
   
10 octombrie

Istorie de Succes Alianta-Vin

Peste 597 mii Euro au fost investiţi din partea BEI în retehnologizarea întreprinderii Alianţa – Vin care şi-a reorientat exporturile către ţările din vest, reuşind cu suportul Programului Filiera Vinului, să crească considerabil calitatea vinurilor.
   
   
9 octombrie

"Alianta-Vin" pentru o viata sanatoasa!

Fapt bine-cunoscut că pasiunea de sport, cum ar fi badminton, aduce beneficii multiple pentru sănătatea și prelungeste viața. IM "Alianța-Vin" SRL a început anul acesta un program de susținere campionate la badminton. Compania a devenit în mod repetat, sponsorul de turnee naționale și internaționale la badminton. Sustinerea acestui sport minunat si util este foarte important pentru sportivii moldoveni. Deci, în turneele viitoare IM "Alianța-Vin" SRL va deveni partenerul principal al campionatelor.
   
   
4 octombrie

„Ziua Naţională a Vinului - 2014”

Din data de 04-05 octombrie 2014 IM "Alianta-Vin" SRL a luat parte la festivalul anual național "Ziua Nationala a Vinului -2014", care a avut loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău. La sarbatoarea, oaspeții au avut posibilitatea de a degusta vinurile din recolta nouă și sa aprecieze vinurile mature.
   
   
22 septembrie

DIN INIMA FALL IN FASHION WALK 2014

IM "Alianta-Vin" SRL a luat parte la prezentarea si degusatrea vinurilor la evenimentul DIN INIMA FALL IN FASHION WALK 2014 organizat de catre Wine of Moldova.
   
   
15 septembrie

Prezentarea vinurilor moldovenesti in Antalya

Ambasada Republicii Moldova în Turcia a organizat pe data 12 septembrie 2014, în orașul Antalya, o recepție cu ocazia sărbătorii naţionale – Ziua Independenţei Republicii Moldova. La eveniment au fost invitați reprezentanți ai misiunilor diplomatice acreditate în Turcia, proprietari și reprezentanți ai lanțurilor hoteliere, importatori și distribuitori locali ai băuturilor alcoolice. În cadrul recepției Oficiul Național al Viei și Vinului a organizat o prezentare #WineofMoldova cu degustare, care a avut loc in Spice Hotel & SPA. Zece companii vinicole, printre care si IM "Alianta-Vin" SRL, au prezentat cele mai bune vinuri.
   
   
3 iunie

22-25 may International Wine Contest Bucharest 2014

Avem plăcerea să anunțe vestea bună. IM "Alianta-Vin" SRL a câștigat o medalie de argint pentru Kagor, în "Concursul International de Vinuri Bucuresti 2014", care a avut loc la Bucuresti, pe data de 22-25 mai. http://www.iwcb.ro/registration2014/results_iwcb_2014.php?sort_order=&country=Moldova&category=All&producer_importer=Alianta-Vin&commercial_brand=&medal=All
   
   
8 mai

Vernisajul Vinului 15.05.2014

   
   
3 martie

23-25 martie 2014 IM"Alianţa-Vin"SRL va participa la expoziţie internaţională de vinuri PROWEIN 2014

   
   
26 februarie

Expovin Moldova'2014

Din 19-22 februarie anul 2014 IM "Alianţa-Vin" SRL a participat la XXIII Expoziţie Internaţională Specializată "ExpoVin Moldova 2014". În cadrul expoziţiei a avut loc un concurs internaţional de vinuri şi băuturi alcoolice "CHIŞINĂU WINES & SPIRITS CONTEST'2014", în care IM "Alianţa-Vin" SRL a fost premiată cu medalie de argint pentru vinul sec Merlot, roada anului 2012. În cadrul expoziţiei a avut loc şi concursul preferinţelor consumatorilor, în care IM "Alianţa-Vin" SRL a fost premiată cu diploma pentru locul 3 pentru vinul demidulce Muscat.
   
   
9 septembrie

PIK - transformaţi ziua voastră într-o sărbătoare, pentru că meritaţi! Noutăţi 2013!

Pentru cei ce merg în pas cu timpul, pentru persoanele cu gust fin, compania noastră a lansat la producere și a extins gama cu un nou segment - vin de struguri spumant, produs după o tehnologie originală, din materie primă selectată prin fermentarea secundară a vinurilor în rezervoare ermetice. Primul produs din acest segment – irepetabilul vin efervescent spumant „PIK”. Alb, roz, roşu – brut, demisec, demidulce. Vinul materie primă, luat pentru şampanizare prezintă o „elită” a vinurilor de masă. Sunt utilizate cele mai bune vinuri materie primă de soiurile Chardonnay, Fetească, Aligote. Fermentația se realizează la o temperatură strict controlată. Vinul spumant este un atribut de stil și mod de viață pentru acele sărbători, care sunt mereu cu tine. Vinul spumant se bea în momentele fericite ale vieţii - nu este neapărat să așteptaţi datele oficiale pentru a deschide o sticlă de vin spumant .. Recomandăm pentru aceste momente fericite, să procuraţi un produs de calitate pentru a savura din plin băutura și pentru ca sărbătoarea să fie deplină. PIK - transformaţi ziua voastră intr-o sărbătoare, pentru că meritaţi! Sticlă rafinată, o etichetă autoadezivă elegantă, la imprimarea cărei se folosesc cele mai noi tehnologii, dop de plută – sunt detalii care permit să evidențieze, să nuanţeze, să completeze și să îmbogățească imaginea elegantă a vinului spumant, care este conceput pentru a aduce bucurie și voioşie pentru admiratorii săi. Iar prin abordarea neconvențională a designului etichetelor - să fie ales produsul pe rafturi și să creeze interes pentru cumpărător. Șampanie PIK - pentru oameni care iubesc viața și doresc să fie fericiţi. Toarnă un pocal de șampanie PIK și transformă o zi din viața ta într+o sărbătoare!
   
   
20 august

Nou în 2013! Producerea vinurilor efervescente spumante!

În anul 2013 IM „Alianţa-Vin” SRL a început producerea vinului spumant prin metoda fermentaţiei secundare în rezervoare ermetice sub presiune. Acratofoarele prezintă aparate ermetic închise pentru producerea vinurilor spumante prin metoda fermentaţiei secundare de rezervor. Acratofoarele sunt echipate cu camere speciale pentru refrigerarea amestecului fermentativ de a încetini procesul fermentaţiei cu izolare termică, cu monometru şi termometru. Metoda dată a fost propusă ca o alternativă mai ieftină metofei clasice de şampanizare în sticle. Acratofoarele sunt principalele aparate pentru transformarea magică a vinului în vin spumant (şampanie).Vă propunem la atenţia Dumneavoastră un asortiment nou cu o serie de vinuri spumante: PIK, CHISINAUL VECHI SPUMANT.
   
   
12 august

Oamenii de știință au descoperit proprietățile unice ale strugurilor

Oamenii de știință de la Universitatea din Michigan au realizat un experiment în rezultatul căruia au concluzionat că strugurii sînt un remediu profilactic pentru diabetul zaharat și bolile cardiovasculare, potrivit UNN cu referire la mass-media străine. Cu ajutorul voluntarilor care consumau regulat struguri, cercetătorii au observat schimbări în bine la ficat și țesutul adipos abdominal. S-a dovedit că strugurii pot reduce greutatea ficatului, reduc grăsimea abdominală, îmbunătățesc starea rinichilor și sînt un antioxidant puternic. Potrivit oamenilor de știință, soilul strugurilor nu contează, pentru că principalul este unul din componentele naturale ale strugurilor - polifenolul.
   
   
25 februarie

Expovin Moldova'2013

Din 20-23 februarie compania IM "Alianţa-Vin" SRL a participat la XXII Expoziţie Internaţională Specializată "ExpoVin Moldova 2013". În cadrul expoziţiei a avut loc un concurs internaţional de vinuri şi băuturi alcoolice "CHIŞINĂU WINES & SPIRITS CONTEST'2013", în care IM "Alianţa-Vin" SRL a fost premiată cu medalie de argint pentru vinul sec Cabernet Sauvignon.
   
   
25 februarie

În anul 2013 Lansarea seriei vinurilor de marcă "Chişinăul Vechi"

În ianuarie 2013 IM "Alianţa-Vin" SRL produce o serie de vinuri de marcă "Chişinăul Vechi". Aceasta a fost prezentată pentru prima dată la Expoziţia Internaţională Specializată de Vinuri "ExpoVin Moldova 2013", unde vizitatorii au avut posibilitatea de a cumpăra o sticlă de acest vin excepţional într-un ambalaj original de suvenir. Seria de vinuri maturate de calitate superioară "Chişinăul Vechi", se produc din struguri selectaţi Cabernet Sauvignon, recolta anului 2010, de struguri Merlot, recolta anului 2009, Chardonnay, recolta anului 2010. Vinurile sunt maturate pe o perioadă îndelungată în butoaie de stejar, ce conferă un gust moale şi echilibrat şi o aromă fină.
   
   
27 februarie

Expovin Moldova'2012

La data de 22 pînă la 25 februarie compania IM “Alianţa-Vin” SRL a participat la XXI Expoziţie Specializată Internaţională "EXPOVIN MOLDOVA 2012". În cadrul expoziţiei a avut loc un concurs internaţional de vinuri şi băuturi alcoolice "CHIŞINĂU WINES & SPIRITS CONTEST'2012", în care IM "Alianţa-Vin" SRL a fost premiată cu medalia de aur pentru vinul dulce Muscat Alianta.
   
   
20 mai

Obţinerea sistemului ISO 22000:2005

În anul 2011, în luna mai, compania "Alianţa-Vin" SRL cu succes a implementat, a documentat şi a primit certificatul Sistemului de Management al Siguranţei Alimentelor conform standardelor internaţionale ISO 22000:2005.
   
   
11 februarie

Participare la expoziţia „Fabricat în Moldova”

Vinurile moldoveneşti întotdeauna au fost faimoase graţie purităţii sale naturale şi au fost populare printre consumatorii multor ţării în toate timpurile. Vinificatorii companiei „Alianţa-Vin” SRL, folosind reţetele tradiţionale şi având în arsenal echipament modern, pe an ce trece creează vinuri tot mai desăvârşite şi mai minunate, care încântă cu jocul culorilor, armonia aromei şi delicateţea gustului.