17 martie

Prowein 2015


In anul 2015 I.M. “Alianta-Vin "SRL continue participarea la Expozitii Internationalede vinuri si bauturi spirtoase. Evenimentul special poate fi considerat participarea companiei in cadrul expozitiei Internationale  Anuale de Vinuri  PROWEIN 2015 in Germania. Expozitia a avut loc la data de 15-17 martie in Duesseldorf, unde s-a adunat un numar mare de amatori de vin din toata lumea . La  expozitie au participat peste 3000 de companii din intreaga lume, printre care si  I.M. “Alianta-Vin "SRL.  Compania a prezentat vizitatorilor game de vinuri demidulci, demiseci si seci , atit in ambalaj standard cit si in sticle exclusive. In centrul atentiei, compania a evidentiat seria de vinuri mature de calitate “Chisinaul Vechi”, precum si seriile de vinuri spumante efervescente “Chisinaul Vechi” si “Pik”. Nu a ramas fara atentie si laureatul  multor  concursuri internationale ”Kagor Pastoral”, care a cucerit inimile nu numai ale germanilor rezervati, dar, si ale oaspetilor din Italia, Polonia, Romania, Olanda, Danemarca, etc.

       

Cu siguranta, prezentarea vinurilor in ulcioarele exclusive ale IM “Alianta-Vin” SRL au impresionat vizitatorii straini prin formele sale neobisnuite.

 Participarea la expozitia Prowein, in mod principal, ajuta la stabilirea noilor contacte cu companiile internationale, de a face cunostinta cu tehnologiile de producere ale producatorilor de vinuri  din strainatate, precum si de a analiza si de a folosi in continuare metodele  progresive si moderne de marketing.