11 februarie

Participare la expoziţia „Fabricat în Moldova”

Vinurile moldovenesti intotdeauna au fost faimoase gratie puritatii sale naturale si au fost populare printre consumatorii multor tarii in toate timpurile. Vinificatorii companiei „Alianta-Vin” SRL, folosind retetele traditionale si avand in arsenal echipament modern, pe an ce trece creeaza vinuri tot mai desavarsite si mai minunate, care incanta cu jocul culorilor, armonia aromei si delicatetea gustului.

Expresivitatea si calitatea vinurilor cu marca comerciala „Alianta-Vin” au primit recunoastere la nenumarate concursuri si expozitii din diferite tari ale lumii.

Pentru colectivul companiei cel mai important si prestigios lucru este participarea la sarbatorile si expozitiile organizate in Moldova. Participarea la ultima expozitie „Fabricat in Moldova” a fost o experienta interesanta si utila pentru angajatii companiei „Alianta-Vin”, dar si a oferit clipe de bucurie adevarata si placere veritabila vizitatorilor expozitiei.

Vizitatorii expozitiei „Fabricat in Moldova”, care a avut loc in Centrul International de Expozitii „Moldexpo” din Chisinau in perioada 27 – 30 ianuarie 2010, au avut oportunitatea sa aprecieze la justa valoare bogatia si prospetimea vinurilor seci de soi, delicatetea si finetea vinurilor demidulci si demiseci, dulceata naturala a vinurilor de desert si jocul incantator al vinurilor spumoase