Despre companie

  Compania IM “Alianţa-Vin” SRL a fost fondată în anul 1994 ca întreprindere de prelucrarea strugurilor, producerea şi îmbuterierea vinului.

  Calitatea mereu superioară a producţiei fabricate este garantată de viţa de vie proprie de soiuri alese, prelucrarea strugurilor cu ajutorul utilajelor moderne de la principalii producători europeni, prin fermentarea, tratarea şi păstrarea ulterioară a vinului după cele mai avansate metode cu respectarea tradiţiilor strămoşeşti.

   Compania deţine un laborator de testări acreditat în cadrul Sistemului Naţional de Acreditare al Republicii Moldova. Mai mult ca atât, în tendinţa sa de a corespunde standardelor internaţionale de calitate, IM „Alianta-Vin” a primit  certificatul internaţional  al sistemului de management al siguranţei  alimentelor, ISO 22000:2005.

  Culoarea impresionantă, gustul excepţional şi calitatea impecabilă a vinului, precum şi design-ul elegant – toate acestea au fost întruchipate de producţia companiei IM „Alianţa-Vin”, fabricată pentru Dvs. de mâinile grijulii ale vinificatorilor experimentaţi.

    Pentru cei ce merg în pas cu timpul, pentru persoanele cu gust fin, compania noastră a creat o colecţie unică de vinuri ordinare şi de înaltă calitate, vinuri seci şi demiseci, demidulci şi dulci, vinuri licoroase, vinuri Spumante.

  Ţinem să Vă impresionăm, că în special,  pentru ocazii deosebite, pentru masa de sărbătoare am elaborat cu implimentare în producere, o nouă serie de vinuri de struguri Spumante, produse după o tehnologie originală, din materie primă selectată prin fermentarea secundară a vinurilor în rezervoare ermetice.

    Vinurile mărcii comerciale IM „Alianţa-Vin”  sunt exportate în mai mult de 25 ţări ale lumii şi au primit recunoaştere mondială.